Nieuws uit groep 7/8

woensdag 3 mei 2017

De kinderen van groep 7 zijn allemaal geslaagd voor hun verkeersexamen! Ze hebben een mooi certificaat gekregen.

De kinderen van groep 8 hebben de Cito eindtoets gemaakt. Toen de kinderen op school kwamen lag er een houten klavertje vier op hun tafel. Een klein steuntje in de rug.  Ze hebben hard gewerkt om te laten zien wat ze allemaal al geleerd hebben.  De kinderen hebben hun schooladvies al gekregen en staan ook al ingeschreven bij een middelbare school.

We hebben hele leuke Koningsspelen gevierd. Na een gezellig ontbijt, hebben de kinderen van groep 8 geholpen bij de spelletjes van de onderbouw. ’s Middags zijn we op de fiets naar sportschool Ten Tije gegaan. Hier mochten we meedoen aan twee clinics: spinning en boksen. De kinderen hebben al hun energie gegeven en heerlijk gesport!

Niet alleen tijdens de Koningsspelen hebben de kinderen van onze groep geholpen bij de jongere kinderen. Elke vrijdag lezen een paar van onze kinderen voor bij peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel en bij kinderdagverblijf Sam Sam. En de komende weken gaan de leerlingen van groep 8 een rekencircuit in groep 3/4 begeleiden.

Delen via