Kennismaken met Mariëlle Veldwijk

dinsdag 17 september 2019

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), graag zou ik mij nog even willen voorstellen. Mijn naam is Mariëlle Veldwijk. Zoals u misschien wel heeft gelezen in de brief van vorige week, ben ik deze week gestart als intern begeleider op De Kosmos. Ik ben 32 jaar en heb 10 jaar als leerkracht voor verschillende groepen gestaan in zowel het reguliere als het speciale basisonderwijs. Daarnaast heb ik ook 8 jaar ervaring als intern begeleider. Ik woon in Epe met mijn gezin, ik geniet erg van tekenen en schilderen en ik vind het leuk om te volleyballen.

De komende periode zal ik vooral de tijd nemen om de kinderen en u als ouders beter te leren kennen en daarnaast een beeld te krijgen van de zorg en ontwikkelingen binnen de school. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk er erg naar uit om samen met het team, de leerlingen en de ouders ervoor te zorgen dat de kinderen een fijne en leerzame basisschoolperiode hebben.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben of vindt u het prettig om even kennis te maken, loop dan gerust even binnen. Ik ben twee dagen in de week aanwezig op De Kosmos. Dit zal over het algemeen op de maandag en woensdag zijn. Naast mijn werkzaamheden hier op school, werk ik op dinsdag en donderdag op de Meester Lugtmeijer als intern begeleider. Op mijn andere werkdagen ben ik ook telefonisch bereikbaar of via de mail.

Vriendelijke groet,
Mariëlle Veldwijk

mveldwijk@leerplein055.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Delen via