De Kosmos kampioen schoolvoetbal !!

donderdag 18 april 2019

Op het sportpark van SV Orderbos is het schoolvoetbalteam van groep 7/8 van De Kosmos kampioen 2019 geworden! Alle wedstrijden in het toernooi werden met ruime cijfers gewonnen. Het was voor het eerst dat de Kosmos kampioen werd bij het schoolvoetbal.

Het kampioensteam werd vanmorgen onthaald door alle leerlingen en leerkrachten op het schoolplein. De leerkrachten stonden klaar met de trommels en het voetbalteam ging door de erehaag de school binnen.

We hadden de voorrondes in maart al heel goed afgesloten. Gewonnen werd er met 6-0 van de Koningin Julianaschool, met 5-0 van de prinses Julianaschool en met 4-0 van de Beemte. We werden daarmee eerste van de poule en waren geplaatst voor de finaleronde op woensdag 17 april.

De eerste wedstrijd moesten we tegen de Tweede Stee uit Loenen. Na een wat stroef begin begonnen we steeds beter te voetballen en we wonnen de wedstrijd onder het oog van heel veel Kosmospubliek met 8-0.

We waren door deze overwinning geplaatst voor de finale om de eerste en tweede plaats. Onze tegenstander was de Koningin Julianaschool, waar we in de voorronde al van hadden gewonnen. Ook deze keer waren we te sterk en wonnen we met 7-0 en waren we KAMPIOEN!

Iedereen was door het dolle heen en na een lekker ijsje en wat hapjes (bedankt, ouders van Liza!) kregen we de beker uitgereikt.

 

Het was een middag om niet snel te vergeten.

Delen via