De start van groep 6 en 7

dinsdag 17 september 2019

De start van groep 6 en 7

Na een heerlijke vakantie, zijn we gestart in groep 6/7! Wat hebben we al fijne dagen gehad! We zijn begonnen met een aantal activiteiten om elkaar beter te leren kennen, om weer samen te werken en elkaar te vertellen over onze vakanties. Wat ontzettend leuk om te zien dat de kinderen allemaal een foto hebben gemaakt voor de huiswerk/vakantie opdracht. We hebben mooie verjaardagskalenders kunnen maken met de foto’s.

We zijn natuurlijk ook al begonnen met werken. We hebben al hard gewerkt aan rekenen,  spelling, taal en de zaakvakken.  Het eerste huis/leerwerk is al mee naar huis namelijk ;Topografie. Verder hebben we veel besproken over het nieuwe schooljaar. We hebben samen de regels en afspraken doorgenomen, zodat iedereen weer even weet wat de regels zijn in de school en in de klas. Deze maand hebben we extra aandacht voor de afspraak ‘Wij zorgen voor een rustige leeromgeving’.

Ook zijn er een aantal dingen anders:  een meester voor de gym op woensdag en vrijdag, extra hulp in de klas, nieuwe methodes, andere groepssamenstelling, … Het is wel even wennen! Maar iedereen doet goed zijn best om alles op te pakken.

We hebben er weer zin in en maken er een leerzaam en gezellig schooljaar van!

 

 

 

 

 

Delen via