December in groep 8

vrijdag 18 december 2020

Wat is er veel gebeurd deze maand!
We begonnen met het Sinterklaasfeest… Net als de afgelopen jaren hebben we gedobbeld om cadeautjes. Het was een gezellige dag en iedereen was blij met de gekregen cadeautjes.

In de twee weken daarna hebben alle kinderen met hun ouders een adviesgesprek gehad. Tijdens deze (digitale) gesprekken kregen de kinderen hun laatste toetsuitslagen en hebben we samen besproken welk advies daarbij hoort. De meeste kinderen vonden het best spannend, maar eigenlijk weet iedereen al naar welke school hij of zij gaat.

Ondertussen werd de school in kerststemming gebracht en mochten de kinderen voor de taalles een spannend kerstverhaal schrijven. Ze vonden dit erg leuk om te doen! Bij een digitaal haardvuur hebben een aantal kinderen het verhaal ook voorgelezen in klas.

Tot slot hebben we in de laatste week op het nippertje het kerstfeest kunnen vieren. Wat fijn dat het door kon gaan! We hebben heerlijk geluncht, zijn samen op de foto gegaan, hebben een potje bingo gespeeld en we hebben kerstkaarten geknutseld voor de buurt. Groep 8 had nog een extra gelukje… we hebben kerstbakjes gemaakt! Normaal gesproken gaan we daarvoor naar het Zone.College in Twello, maar dat kon dit jaar helaas niet doorgaan. Gelukkig heeft het Zone.College ervoor gezorgd dat alle spullen bij ons op school gebracht werden en konden we met behulp van een instructievideo zelf aan de slag. De bakjes zijn erg mooi geworden!

We wensen jullie gezellige dagen en hopelijk tot snel!

Delen via