Directienieuws 10 juli 2020

vrijdag 10 juli 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Dit is alweer de laatste Satelliet van het schooljaar. Wat was het een bijzonder jaar!

De gevolgen van de Coronacrisis houden ons nog dagelijks bezig. Afstand houden, de hygiënemaatregelen, gesprekken voeren via de telefoon of via Teams, ouders die buiten afscheid nemen van de kinderen.. Het went, maar het blijft ook vreemd.

Hoewel we iedere dag proberen aanwezig te zijn voor vragen/opmerkingen, bijvoorbeeld door ’s ochtends en ’s middags bij de waterspeelplaats te staan, hebben we de behoefte om met een groep ouder(s)/verzorger(s) terug te blikken op het afgelopen schooljaar. Dit willen we aanstaande donderdag 16 juli doen om 13.00 uur via Teams. Online dus. Wat gaat goed? Wat kan beter? Welke ideeën/aandachtspunten hebben jullie? Wilt u als ouder meepraten? Dan kunt u mailen naar kosmos@leerplein055.nl. Hierna ontvangt u van ons een digitale uitnodiging.

Dit schooljaar nemen we afscheid van twee mensen: Meester Bart en Juf Angelique. Meester Bart heeft zijn uren op De Kosmos ingeruild voor een baan als beweegcoach bij Accres Apeldoorn. Juf Angelique wordt fulltime kleuterleerkracht op De Parkenschool. We gaan hen allebei missen en wensen ze veel geluk met hun nieuwe baan!

Juf Laura wordt volgend schooljaar de nieuwe vakleerkracht gym en Juf Nathalie gaat Juf Joyce vervangen tijdens haar verlof. In de laatste week van de zomervakantie ontvangt u weer een brief met hierin alle belangrijke informatie over het nieuwe schooljaar. Juf Laura en Juf Nathalie zullen zich in deze brief ook aan u en de kinderen voorstellen.

Volgende week is een echte feestweek. Op dinsdag voert groep 8 de musical op en is de afscheidsavond. Op woensdag is het Kosmosfeest en zwaaien we groep 8 uit om 11.45 uur. Hun laatste dag op onze school zit er dan op. Donderdag begint de zomervakantie voor de overige groepen om 14.30 uur. Het team heeft vrijdag nog één studiedag en daarna… Vakantie!

Geniet van mooie weken en blijf gezond.

Vriendelijke groet,

Karlijn de Jonge en Marit Limburg

 

Delen via