Directienieuws 12 juni 2020

vrijdag 12 juni 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. Alle kinderen mochten weer terug naar school. De kinderen waren ontzettend blij om elkaar weer te zien! Een lief voorbeeldje: Twee kleuters vlogen elkaar in de armen en riepen: ‘’ik heb jou een jaar niet gezien!’’. Ook wij zijn natuurlijk blij dat de groepen weer compleet zijn.

De Coronamaatregelen volgen we samen met de kinderen en u goed op. Handen wassen is daarbij erg belangrijk. Een raadsel: hoeveel liter zeep denken jullie dat we per week ongeveer gebruiken?

Er is één maatregel die nog wat aandacht behoeft. We zien dan van beide scholen ouder(s)/verzorger(s) op het schoolplein blijven kletsen. Dit begrijpen we, maar toch willen we u vragen om dit op een andere plek te doen. Loop bijvoorbeeld even samen een stukje bij de school vandaan. Dit is veiliger voor iedereen.

Juf Karlijn werkt op dit moment vanuit huis. Zij is verkouden, heeft géén Covid-19, maar mag zo lang ze nog verkouden is -net als de kinderen- niet op school komen. Dit vindt ze maar niets!

De komende weken gaan we op school weer flink aan de slag. Onder schooltijd wisselen instructies, activiteiten en toetsen (midden- en bovenbouw) elkaar af. Na schooltijd werken de leerkrachten aan de groeps- en verbeterplannen, toets-analyses, rapporten, zullen er digitaal gesprekken gevoerd worden, etc. U leest het al, we zijn weer helemaal op stoom!

Vriendelijke groet,

Marit Limburg & Karlijn de Jonge

Ps: Er zijn mogelijk kinderen met hoofdluis in de school. Daarom nog een tip van de hoofdluis-werkgroep: Was het haar van uw kind(eren) ook met crèmespoeling. Hierdoor kunt u eventuele hoofdluizen er gemakkelijk uitkammen en het haar goed controleren. Succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen via