Directienieuws 18 december 2020

vrijdag 18 december 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Denkt u -net als wij- ook weleens: kan het nóg gekker? Nou, wij vonden 2020 in ieder geval knotsgek.

Maandagmiddag, toen het bericht binnen kwam dat de scholen weer dicht moesten, konden we het bijna niet geloven. De school weer dicht, snel een kerstfeest organiseren, thuisonderwijs starten, noodopvangroosters maken, etc. En een paar dagen verder, is het dan allemaal gewoon weer gelukt. Vandaag worden de werkpakketten opgehaald en maandag 4 januari gaan alle groepen voor het eerst online.

In deze laatste Satelliet willen we namens het hele team een aantal mensen bedanken voor hun hulp in 2020.

De MR (moeder van Lars en vader van Yvette & Ellen): jullie hebben dit schooljaar een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de school en alles rondom Corona. Fijn dat jullie steeds zo snel konden schakelen.

De AC en alle ouders die nog meer geholpen hebben: dankzij jullie konden we feestjes vieren en andere leuke dingen doen. En hoewel alles dit jaar anders ging dan gepland, hebben de kinderen het bijna niet gemerkt. Ontzettend bedankt voor jullie hulp, meedenken, flexibiliteit, feedback, ondersteuning en support op afstand.

Michel: dank voor jouw dagelijkse ondersteuning in en rond de school. De weken dat Erick er niet is, sjouw jij voor ons met containers en thermoskannen. Dat is zo fijn!

De pleinwachten (Gertrude, Natasja, Michel):  Merci dat jullie iedere dag helpen en er altijd staan om samen met ons de pleinwacht te doen.

Eline, Ria, moeder van Belinay: dank voor jullie hulp in de bieb en ondersteuning bij het lezen.

Klaas: door Corona ben je weinig in de school geweest, maar de keren dat je er was… was het feest!

Een goede kerstvakantie gewenst en alvast een gelukkig 2021. Pas goed op elkaar!

Vriendelijke groet,

Karlijn de Jonge en Marit Limburg

Delen via