Directienieuws 18 september 2020

vrijdag 18 september 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

In deze nieuwsbrief praten we u bij over een aantal inhoudelijke en praktische zaken.

Op school gaan we zo goed mogelijk om met alle Corona-maatregelen. Toch blijft het gek: geen ouders in de school, iedereen met klachten (vanaf 7 jaar) verplicht thuis, soms in afwachting van een Corona-test, de 1.5 meter afstand-regel tussen collega’s,  verschillende aangepaste activiteiten, etc.

Om jullie toch een inkijkje te geven in het schoolse leven van uw kind, zullen we af en toe een foto posten in de app. Heeft u problemen met de installatie van de Leerplein055-app? Dan horen wij dit graag.

De afgelopen week was de schoolfotograaf weer op school. Een leuke dag! De foto’s zijn er over een aantal weken. Op dit moment voeren de leerkrachten kennismakingsgesprekken, dit doen ze soms telefonisch en soms online. Samen met u kijken we wat past. Op 29 september heeft het team een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Tot het sinterklaasfeest op school (hierover later meer) volgt er hopelijk een rustige periode op school waarin veel geleerd, gecreëerd en gelachen wordt. Blijf gezond allemaal!

Vriendelijke groet,

Karlijn de Jonge en Marit Limburg

 

Delen via