Directienieuws, 28 november 2019

donderdag 28 november 2019

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De decembermaand staat voor de deur, een maand vol feestjes en gezelligheid!
Met groep 4 tot en met 8 zullen we vrijdag 29 november naar Orpheus gaan voor een voorstelling van Peter Pan (verzorgd door het ASK-theater), Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december en later deze maand richten we ons op de Kerst. Wat we dit jaar met Kerst op school gaan doen, hoort u binnenkort van ons via de mail. Zet in ieder geval vast donderdagavond 19 december van 17.30 tot 19.00 uur in uw agenda!

Juf Karlijn geniet inmiddels van haar zwangerschapsverlof en ik heb het stokje van haar overgenomen. Op maandag, dinsdag en donderdagmiddag sta ik niet voor de klas en ben ik beschikbaar voor directiewerkzaamheden. Heeft u vragen? Loop gerust even binnen.

Deze maand besteden we op school aandacht aan de regel ‘Wij zijn aardig voor elkaar’. Daar hoort bijvoorbeeld bij: sorry zeggen, eerlijk zijn en behulpzaam zijn voor anderen. We vinden het fijn als u dit ook thuis af en toe bespreekt.

Tot slot nog een vraag… Wilt u denken aan de ouderbijdrage? Zie hiervoor de mail van 10 oktober 2019. Dank aan iedereen die inmiddels een betaling heeft gedaan!

Vriendelijke groet,
Marit Limburg

Delen via