Directienieuws

woensdag 5 juni 2019

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vorige week vrijdag ben ik in de avond even naar Apeldoorn gereden. Ongeveer 25 leerlingen en ouders en/of familieleden liepen mee met de Avond 4 Daagse in Ugchelen. Wat zag dat er gezellig uit! Ik zag alleen maar licht vermoeide én hele blije koppies. De ouders van Nick en Dion hebben dit geregeld. Heel erg bedankt daarvoor! En zou het volgend jaar lukken om met minimaal 35 leerlingen mee te lopen?

Op school is groep 8 hard bezig met het oefenen voor de musical, leeft groep 6/7 intens mee met Juf Joyce die binnenkort gaat trouwen, is groep 5/6 onlangs in Paleis Het Loo geweest, heeft groep 3/4 prachtige groepswerken gemaakt tijdens De Kosmosweek en wordt in groep 1/2 hard geoefend met het schrijven van letters. In deze Satelliet praten we jullie weer bij over de afgelopen weken.

Vandaag waren een aantal leerlingen afwezig i.v.m. het Suikerfeest. We zijn benieuwd naar hun verhalen. Hebben ze een fijn feest gevierd? En wat hebben ze gedaan? Hoe vier je het Suikerfeest? In de kring zal dit ongetwijfeld besproken worden.

Volgende week is de school een week dicht. We hebben dan Pinkstervakantie. We wensen jullie alvast een fijne en zonnige week!

Vriendelijke groet,

Karlijn de Jonge

Door een technische storing is deze Satelliet trouwens iets later verschenen.

Delen via