Even voorstellen: de nieuwe directeur van OBS De Kosmos

donderdag 26 april 2018

Even voorstellen: de nieuwe directeur van OBS De Kosmos

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Op maandag 23 april 2018 ben ik begonnen als directeur op OBS De Kosmos. Hoewel ik deze week al veel ouder(s)/verzorger(s) heb ontmoet, wil ik me graag nog één keer voorstellen. Mijn naam is Karlijn de Jonge en ik ben 31 jaar. In 2010 behaalde ik mijn PABO diploma en sinds 2012 ben ik werkzaam als leidinggevende in het basisonderwijs. Tot vorige week was ik directeur van Taalschool Utrecht, een grote school in Utrecht voor nieuwkomers in de basisschoolleeftijd. Na 8 jaar op deze school te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een andere uitdaging. Op De kosmos zijn de afgelopen jaren veel directiewisselingen geweest. Ik heb veel zin om me voor langere tijd aan De Kosmos te verbinden en om samen met het team, de leerlingen en u verder te bouwen aan een fijne school.

De komende periode probeer ik een goed beeld te vormen van De Kosmos: Hoe gaat het met onze leerlingen? Hoe geven we les? Wat is onze visie? Hoe werken we samen met ouder(s)/verzorger(s) en externe partijen? Waar zijn we goed in? Wat zijn onze ontwikkelpunten?

Eind mei verwacht ik ook een beslissing te kunnen nemen over het continurooster. Hiervoor heb ik nog een aantal weken nodig. Ik informeer u hier zo snel mogelijk over. Via korte berichtjes in de Satelliet probeer ik u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de schoolontwikkeling.

Dan nog iets over mij persoonlijk. Ik woon in Ede samen met mijn vriend en onze twee kinderen: Flip (4 jaar) en Jack (1 jaar). In mijn vrije tijd kook ik graag en ben ik regelmatig in Zeeland.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over de schoolontwikkeling, dan ga ik graag met u in gesprek. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik op De Kosmos.

Tot ziens!

Vriendelijke groet,

Karlijn de Jonge

 

Delen via