Groep 1/2

donderdag 25 april 2019

Als je groep 1/2 binnenkomt is het oppassen geblazen. Er zitten leeuwen, slangen en giraffen! We zijn namelijk bezig met het thema dierentuin.

Ondertussen bereiden we de Kosmosweek al een beetje voor. We zoeken allerlei kosteloos materiaal (zie de brief/mail over de Kosmosweek) en bedenken wat we gaan maken voor de tentoonstelling. Op vrijdag 10 mei mag namelijk iedereen op school komen kijken naar wat we gemaakt hebben. Ruimtewezens, raketten, planeten… We hopen dat jullie ons kunnen helpen aan alle materialen. De verzamelbakken hiervoor staan in het handvaardigheidslokaal.

Vrijdag 12 april waren de Koningsspelen. In groepjes hebben we allerlei spellen gedaan. Tussendoor even opwarmen binnen, want wat was het koud. Gelukkig was het wel droog en heeft iedereen genoten van het feest!

In de klas hebben we vorige week een beetje Pasen gevierd met heerlijke paascake (bedankt Honorata en Jason!) en het maken van leuke paashangers. De kleuters hebben samen met groep 8 eieren van papier gemaakt en groep 8 heeft ze verstopt. Daarna was het zoeken geblazen. De kinderen hebben allemaal een mooi diploma van groep 8 gekregen. Bedankt voor deze leuke activiteit groep 8!

Voor ons schoolreisje op 24 juni zoek ik nog ouders die willen rijden en begeleiden. Opgeven hiervoor kan bij juf Susanne.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne en hopelijk zonnige vakantie! Tot volgende week!

Delen via