Groep 1/2

donderdag 12 oktober 2017

Wat hebben de kinderen het goed gedaan vandaag! We hadden de Sterrenparade en de kinderen van groep 1/2 hebben de Gruffalo nagespeeld en gezongen. We zijn erg trots op de kinderen!

Gisteravond hebben we een leuke en zeer inspirerende rekenavond gehad, samen met Hobbel de Bobbel en OBS de Horst. Een rekenexpert heeft verteld hoe jonge kinderen leren rekenen en wat je daar zelf thuis aan kunt doen. We hopen dat ouders veel ideeën hebben opgedaan op deze avond!

De herfstvakantie staat voor de deur en daarmee beëindigen wij ook het thema ‘Winkel’. We hebben gewinkeld in een supermarkt en een dierenwinkel, gewerkt met geld en reclame en we hebben boodschappen gedaan in de echte supermarkt. Na de vakantie starten we met het nieuwe thema ‘Herfst’. Bij goed weer gaan we maandagmiddag 23 oktober een herfstwandeling doen bij Berg en Bos (Asselsestraat). Natuurlijk hopen we terug te komen met tassen vol eikels, kastanjes, bladeren en beukennootjes, zodat we daar op school mee kunnen spelen en knutselen.

Voor nu wensen we iedereen een hele fijne, gezellige vakantie en tot 23 oktober!

Delen via