Groep 7/8, De laatste weken voor ze uitvliegen.

donderdag 27 juni 2024

De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken en dat betekent voor groep 7 en 8 nog even de schouders eronder zetten. Het is niet altijd makkelijk om gemotiveerd te blijven, maar de sfeer op school blijft gelukkig goed. 🙂
Groep 8 is druk bezig met het oefenen voor hun eindmusical, een hoogtepunt waar ze al lang naar uitkijken. Dit jaar wordt het een show vol herkenbaarheid en humor. Groep 7 helpt enthousiast mee met de voorbereidingen. Of het nu gaat om het maken van decorstukken, het regelen van kostuums of gewoon het aanmoedigen van hun klasgenoten, groep 7 laat zien dat teamwork belangrijk is.
Daarnaast is het eindelijk mooi weer en de leerlingen maken optimaal gebruik van de pauze.  Deze momenten zijn extra speciaal, want we beseffen allemaal dat groep 8 binnenkort afscheid neemt.
Het is een tijd van hard werken, maar ook van genieten. We koesteren de laatste weken samen, maken herinneringen en kijken uit naar de toekomst. Laten we deze laatste dagen voor de zomervakantie nog even alles geven, zodat we met een tevreden gevoel terug kunnen kijken op een mooi schooljaar.
Veel succes en vooral veel plezier in deze laatste weken!

Delen via