Groep 8 is goed begonnen!

donderdag 11 juni 2020

Wat zijn de kinderen blij om als groep 8 weer bij elkaar te zijn! Ze vinden het ook nog eens extra leuk dat ze alleen met de leerlingen van groep 8 in één lokaal zitten. Dat is ook erg handig, want we zijn druk bezig met de musical.
Tussen het werken door wordt er flink gezongen, gedanst en geoefend met de teksten. Dat moet ook wel… we hebben namelijk niet heel veel tijd meer tot de afscheidsavond!
We gaan natuurlijk nog niet teveel vertellen over het verhaal, maar de musical gaat over een groep kinderen die op schoolkamp gaat. De kinderen hebben dit verhaal zelf uitgekozen, omdat ze het heel erg jammer vinden dat hun eigen kamp niet doorgegaan is. We zijn aan het bekijken wat we nog met de kinderen van groep 8 kunnen organiseren als afscheidsactiviteit. Dit is best lastig met alle maatregelen, maar gaat zeker lukken.

Hebben de kinderen ook al iets verteld over de lessen rondom het thema puberteit en seksualiteit? We hebben met de kinderen de gesproken over veranderingen bij jongens en meisjes in de puberteit.

De komende weken zullen in het teken blijven staan van de musical en het afscheid. De laatste weken van de basisschool zijn aangebroken en we zijn vastberaden er nog een paar heel leuke weken van te maken!

Delen via