Hoera, groep 1 is weer compleet

dinsdag 9 juni 2020

Wat een blije gezichten afgelopen maandag. Er werd veel gesproken en gespeeld met elkaar. Het was goed om te zien dat ze elkaar echt gemist hadden.

Het thema ‘de dierentuin’ zetten we nog een aantal weken voort. We hebben geleerd hoe we een plattegrond moeten bekijken en dat je met je vinger een route kunt volgen.

In dit thema hebben we ook al de letter P geleerd. We hebben in de klas spullen gezocht die met de letter P beginnen. Dit was het resultaat! Ook zijn er al een aantal kinderen die de P herkennen als ze een boekje ‘lezen” Knap hoor!

Met logo3000 (woordenschat) hebben we het  gehad over de verschillende smaken. We hebben er zelfs een aantal geproeft, zoet, zout en zuur. Ik heb heel wat verwrongen gezichten voorbij zien komen.

Voorbeeld van afbeelding

Nog 5 weken en dan is het alweer zomervakantie. Tot die tijd gaan we hard aan het werk, spelen we gezellig samen en leren we nog meer. De rapportgesprekken zullen met iedere ouder plaatsvinden, wel doen we dit digitaal. Hierover zult u binnenkort meer informatie ontvangen.

Delen via