Nieuws uit groep 1/2

donderdag 14 december 2017

Na een mooi Sinterklaasfeest zitten we alweer volop in de gezellige kerstsfeer. De klas is versierd en we zijn druk aan het knutselen voor de kerstmarkt. Daar zullen we onze spulletjes verkopen en de opbrengst gaat natuurlijk naar Serious Request. Alle kinderen helpen mee.

Volgende week donderdag vieren we kerstfeest op school. We beginnen om 11.30 uur met een lunch in de klas. Alle kinderen mogen zelf (met ouders ;-)) iets lekkers klaarmaken en dit meenemen naar school. Op de deur van de klas hangt een lijst waarop u kunt aangeven wat u voor de lunch zult maken. Het is de bedoeling dat het een chique lunch wordt, dus warme hapjes zijn zeker welkom!

Om 18.00 uur begint de kerstmarkt waar de prachtige kunstwerken van de kinderen verkocht zullen worden. Daarnaast is er ook van alles te doen op school die avond. We hopen alle ouders, kinderen, opa’s en oma’s daar te zien!

Er zit ook al wat geld in onze spaarpot. De kinderen hebben lege flessen ingeleverd, koekjes verkocht en klusjes gedaan voor het goede doel. Dinsdag 19 december is de laatste dag waarop u het geld in de pot kunt doen.

We zijn ook nog steeds op zoek naar mooie prijzen voor de loterij. Als u nog iets heeft, dan graag inleveren bij juf Susanne.

Na volgende week gaan we heerlijk genieten van 2 weken vakantie en natuurlijk de gezelligheid van kerst en oud en nieuw. Zullen we een witte kerst krijgen? We hebben op school in ieder geval al genoten van de sneeuw! Ik wens jullie allemaal alvast een fijne, gezellige vakantie.

Delen via