Nieuws uit groep 2/3

woensdag 27 november 2019

Op dit moment zitten we helemaal in de Sinterklaas-sfeer. Gisteren hebben we pepernoten gebakken en deze hebben we vandaag opgegeten. En natuurlijk onze schoen gezet. Vanmorgen waren wéér de rommelpieten in de klas geweest. Ze hadden gekleurd, spelletjes gespeeld en op het bord getekend, maar natuurlijk hadden ze weer niks opgeruimd… Gelukkig hadden de kinderen allemaal pepernoten en een mandarijn in de schoen, zodat ze nu ook wel even de klas wilden opruimen.

In de afgelopen weken hebben we niet alleen hard gewerkt aan rekenen en taal, maar er is meer gebeurd. Zo zijn we met de bus door Apeldoorn gereden met Gea en hebben we een voorstelling en workshop van Theatergroep Kwattaklas gehad. De voorstelling was een grote verrassing. De kinderen wisten niet dat er opeens toneelspelers in de klas zouden komen. De week erna mochten de kinderen zelf toneel spelen. Het was erg leuk!

Volgende week donderdag komt Sinterklaas op school en is het groot feest, dus we zijn lekker bezig met knutselen voor Sint en mutsen maken.

We gaan een gezellige tijd tegemoet op school!

Delen via