Nieuws uit groep 8

donderdag 25 april 2019

De Centrale Eindtoets zit erop, wat fijn! De kinderen uit groep 8 hebben twee dagen keihard gewerkt aan acht verschillende taken op het gebied van taal, spelling en rekenen, wat een kanjers! We verwachten de uitslag in de week na de meivakantie.

Na de Centrale Eindtoets was het tijd voor een beetje ontspanning. De donderdag na de toets hebben de kinderen ’s morgens paaseieren gemaakt die ze vervolgens mochten verstoppen voor groep 1/2 en groep 3/4. Wat vonden de kinderen van de onderbouw dat leuk, zeker omdat ze ook nog eens werden beloond met een heus Paas-diploma.
’s Middags hebben we met de klas gepicknickt in het Matenpark. De kinderen hebben daar gegeten, gedronken en konden daarna lekker spelen. Wat een geslaagde middag!

In de afgelopen periode heeft meester Klaas aan alle groepen trommelles gegeven. Wij waren woensdag aan de beurt. De meeste kinderen waren al bekend met de trommels en het inmiddels welbekende Kosmos-deuntje. Ze wisten al goed hoe het moest en konden dan ook prima meedoen!

We hebben inmiddels het gewone werkritme weer opgepakt in de klas en zo langzamerhand gaan we vooruit kijken naar het schoolkamp; 3, 4 en 5 juli… spannend! Hierover ontvangt u snel meer informatie, houdt uw mailbox in de gaten!

Ook gaan we de komende tijd bekijken welke eindmusical we gaan doen, hierover hoort u gauw meer. Heeft u in ieder geval al in de agenda staan dat de afscheidsavond plaatsvindt op dinsdag 16 juli?!

 

Delen via