Nieuws uit groep 8

woensdag 29 mei 2019

Acht jaar lang hard werken is beloond… de kinderen hebben allemaal een goede uitslag van de Centrale Eindtoets ontvangen! We zijn enorm trots op ze!

In de afgelopen periode hebben we ook hard gewerkt tijdens bijvoorbeeld de Kosmosweek. De kinderen hebben een ufo en alien gemaakt, maar ook samen met kinderen uit andere groepen samen één raket gebouwd. Ze hebben laten zien dat ze goed kunnen samenwerken en namen de verantwoordelijkheid voor hun groepje. De afsluitende tentoonstelling was een groot succes. In het lokaal van groep 8 kon je kennis over de ruimte getest worden met een interactieve quiz, wat leuk dat er zoveel familieleden meespeelden!

Ook stond er weer een uitje op het programma. Voor de spreekbeurt van Jayda zijn we op bezoek geweest bij glashandel La Paloma. De kinderen weten nu waarvan en hoe glas gemaakt wordt, hebben  een rondleiding door de fabriek gehad en hebben van dichtbij gezien hoe dubbelglas gemaakt wordt. Het was een zeer leerzaam bezoek!

In de komende periode gaan we verder met het oefenen van musical, kijken we uit naar het schoolkamp en hebben we nog een leuk project op het programma staan:
Na de Pinkstervakantie starten wij met een project ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.  
Tijdens dit project zullen we de kinderen op verschillende manieren kennis laten maken met de middelbare school zodat ze een idee hebben van wat ze kunnen verwachten. Hier hoort u binnenkort nog meer over!

Delen via