Onze open dag en Doomijn

donderdag 15 maart 2018

Onze open dag en Doomijn

Alle Apeldoornse scholen houden op 11 april een open dag voor ouders met kinderen die binnenkort 4 jaar worden. Zij kunnen op die ochtend de school eens van binnen bekijken. De Kosmos doet natuurlijk ook mee.

Doomijn, heeft die dag ook een activiteit voor deze ouders en hun kinderen. Daarover gaat onderstaand bericht.

 

Bezoek je met je peuter of bijna kleuter de open dag van de basisschool en heb je nog jongere kinderen?

Laat ze op woensdagochtend 11 april GRATIS spelen bij Doomijn!

 

Apeldoornse basisscholen openen op woensdag 11 april a.s. (tussen 9 en 12 uur) hun deuren, om kinderen en hun ouders te laten kennismaken met school. Kleine broertjes en zusjes tussen 0 en 4 jaar zijn die ochtend van harte welkom in onze kinderdagopvang locaties, die ook gehuisvest zijn in dezelfde school of daar dicht in de buurt!

 

Gratis kennismaken met de Doomijn én school

Laat ze een ochtend gratis spelen en ontdekken hoe leuk het is in onze peuter speel of kinderopvang groepen. Lekker rondkijken, knutselen of ravotten met de andere kinderen en onze gezellige medewerksters én het is natuurlijk superstoer als ze die ochtend óók al een beetje naar ‘school’ mogen. Ondertussen kun je met jouw bijna kleuter in alle rust kennis gaan maken op de basisschool!
Buitenschoolse opvang

We kunnen ons voorstellen dat je ook wilt weten welke buitenschoolse opvang mogelijkheden er zijn in, of in de omgeving van de basisschool van jouw voorkeur. Informeer er naar op de open dag van de school of check www.doomijn.nl/locaties welke Doomijn bso in jouw buurt zit!
Belangstelling?
Wil je jouw kind gratis laten spelen? Neem vooraf even mailcontact op met Jessica Rattink: j.rattink@doomijn.nl. Ben je op 11 april niet in de gelegenheid om te komen? Maak dan gerust een afspraak voor een ander kennismakingsmoment (op de kinderopvang, peuterspeelzaal óf de bso van jouw voorkeur).

Delen via