Schoolvoetbalteam groep 7/8 door naar finale

maandag 1 april 2019

Na een aantal weken getraind te hebben in heel slecht weer was het schoolvoetbalteam van groep 7/8 klaar voor de voorronde van het schoolvoetbaltoernooi. De trainingen werden voor een groot deel zelf gegeven door de kinderen onder leiding van Meester Jan. Al snel bleek dat we dit jaar te maken hebben met een groep talentvolle voetballers. Het voetbalteam bestaat uit Valerie, Luuk, Dani en Dylan uit groep 7 en uit Jayda, Caitlin Strong, Liza, Jazzy, Noah, Lorenzo, Justin, Marnix en Colin uit groep 8.

Op woensdag 27 maart was het zover.

Iedereen was om 13.15 uur aanwezig op het veld van Victoria Boys. We speelden op veld 3B tegen de Koningin Julianaschool, de Prinses Julianaschool en de Beemte.
De eerste wedstrijd van 15 minuten was al meteen raak. De ouders langs de kant waren nog niet klaar met juichen of het volgende doelpunt werd al weer gescoord. We wonnen de wedstrijd met 6-0, maar de score had nog hoger kunnen zijn gezien alle kansen.
We waren blij dat we de eerste wedstrijd tegen de Koningin Julianaschool hadden gewonnen en we moesten na slechts 5 minuten pauze alweer aftrappen tegen de Prinses Julianaschool. Ook deze wedstrijd wonnen we met overmacht, de stand na 15 minuten was 5-0.

Gelukkig hadden we na de tweede wedstrijd een half uur pauze, zodat we konden uitrusten. Nog 1 wedstrijd te gaan en als we die  gelijk spelen spelen zouden we als eerste in de poule eindigen. Maar ook deze wedstrijd wonnen we met gemak met 4-0.

We eindigden op de eerste plaats in de poule met 9 punten en een doelsaldo van 15 voor en 0 tegen. Wat een fantastisch resultaat!

Op woensdag 17 april spelen we de finaleronde en iedereen heeft er veel zin in!

 

 

Delen via