Directienieuws 21 oktober 2022

vrijdag 21 oktober 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s), 

Vandaag begint de herfstvakantie. Dat betekent dat de eerste periode van het schooljaar er alweer op zit! We hopen dat jullie kunnen genieten van een fijne en gezellige week met elkaar.  

Zoals u in deze Satelliet zult lezen, zijn we het schooljaar goed gestart! In alle groepen is de afgelopen weken volop ingezet op elkaar leren kennen, afspraken maken en er is natuurlijk door alle leerlingen ook hard gewerkt.
Het team heeft ook zeker niet stil gezeten. Tijdens de startdagen voor het nieuwe schooljaar, personeelsvergaderingen en de afgelopen studiedag hebben we als team gewerkt aan afspraken maken en afstemming zoeken met elkaar. Zo zijn druk met ons leesonderwijs nog verder te verbeteren, zijn we bezig met borging van alle afspraken om te zorgen voor een doorgaande lijn, hebben we regelmatig onderwijsinhoudelijke gesprekken en hebben we ons verdiept in het voeren van kindgesprekken.
Vandaag heeft uw kind de informatie voor de kindgesprekken mee naar huis gekregen. De gesprekken zullen plaatsvinden in de twee weken na de herfstvakantie. Heeft u zich al ingetekend via Parro? 

Helaas hadden we de afgelopen weken ook weer meer te maken met Corona. Gelukkig hebben we alle groepen nog goed op kunnen vangen. Samen met de MR hebben we ondertussen wel verder vooruitgekeken en hebben we een plan (Sectorplan Coronabeleid) klaarliggen. We hopen natuurlijk dat we het niet nodig zullen hebben, maar het geeft wel rust en duidelijkheid dat we nagedacht hebben over maatregelen op het moment dat het toch nodig is. Bent u nieuwsgierig naar de inhoud van het plan? Het ligt ter inzage bij mij op kantoor en zal na de herfstvakantie gedeeld worden via Parro.  

Fijne herfstvakantie allemaal!  

Vriendelijke groet,
Marit Limburg  

Delen via