Kinderopvang

Kinderopvang De Kosmos werkt samen met Doomijn Kinderopvang in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. We hebben alle vormen van kinderopvang in onze school. Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

Kinderdagverblijf SamSam

Aandacht en uitdagingen, kinderen worden er blij van. Daarom is kinderdagverblijf SamSam zo’n fijne plek. Goed luisteren, dat is dé manier om elkaar goed te begrijpen. Het is het idee achter de Gordon methode, waarmee wordt gewerkt op kdv SamSam. Zo staat het team dicht bij de kinderen en bij wat ze ervaren, willen én kunnen. Oog voor eigenheid dus!

Kinderdagverblijf SamSam zit in onze gezellige en kleinschalige school, samen met de reguliere peuterspeelzaal SamSam, de VVE Peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel en de buitenschoolse opvang De Kosmos. Er wordt veel samen gespeeld, bijvoorbeeld door muziek te maken en te zingen.

BSO (buitenschoolse opvang) De Kosmos

Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier. Na een volle schooldag kunnen de kinderen op ontdekking in de bso. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen. De kinderen krijgen de ruimte en vinden altijd een nieuwe uitdaging.

De leidsters zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag.

Klik hier voor meer informatie over de BSO

Peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel
In ons schoolgebouw vindt u peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel van Doomijn Kinderopvang. Deze peuterspeelzaal werkt nauw samen met de groepen 1 en 2 van onze school. Zo gebruiken beide het woordenschat programma LOGO3000. Loopt u gerust binnen bij de kinderopvang/peuterspeelzaal om een indruk op te doen of uw vragen te stellen!

Meer weten?

U kunt bellen met Doomijn Kinderopvang via het telefoonnummer (038) 421 45 21 voor vragen en arrangementsafspraken. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.

Delen via