Kinderopvang op De Kosmos

Alles onder één dak! 

Kinderopvang De Kosmos werkt samen met Doomijn Kinderopvang in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. We hebben alle vormen van kinderopvang in onze school. Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

Wij bieden in onze school de volgende opvangmogelijkheden aan:

Klik hier voor meer informatie over de kinderopvang in onze school

Over Doomijn Kinderopvang

Doomijn ziet kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken. Bij Doomijn Kinderopvang zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld waarin ze mogen spelen met veel plezier.

Voor meer informatie over Doomijn kinderopvang kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.