kinderopvang

We zien dat steeds meer ouders te maken hebben met drukke banen, lange werkdagen en volle agenda’s. Als school denken we in zulke omstandigheden graag mee hoe we daarbij uw kinderen zo goed mogelijk kunnen opvangen op buitenschoolse uren.

BSO, TSO, VSO

De Kosmos werkt samen met een professioneel centrum voor kinderopvang: Kinderopvang OOK. De kinderopvang vindt plaats in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Leerlingen hoeven dus na schooltijd niet te reizen. De naam van de buitenschoolse opvang is BSO De Kosmos.

De BSO-leidsters vangen kinderen na een inspannende dag op school op en zorgen ervoor dat zij zich kunnen ‘ontladen’ in een omgeving en sfeer die aansluit bij de thuissituatie.

De kinderopvang van stichting OOK biedt ook de tussen de middag opvang aan. Zowel voor regulier overblijven als incidenteel.

Met ingang van dit schooljaar biedt de kinderopvang OOK ook zgn. VSO aan. De voorschoolse opvang is van 07.30 uur tot 08.30 uur.

Peuterspeelzaal

In ons schoolgebouw is ook een ruimte gerealiseerd voor peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel, ook van Kinderopvang OOK.

Deze peuterspeelzaal werkt nauw samen met de groepen 1 en 2 van onze school. Zo gebruiken beiden het woordenschat programma LOGO3000.

Loopt u gerust binnen  bij de kinderopvang/peuterspeelzaal om een indruk op te doen of uw vragen te stellen!

U kunt ook bellen met kinderopvang OOK voor vragen en arrangementsafspraken . Tel. 055-5266282

Delen via