Kinderopvang

De Kosmos werkt samen met Doomijn Kinderopvang in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. We bieden ouders bso en vso. Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

In meer dan 160 locaties en met ruim 700 medewerkers geven wij dagelijks invulling aan onze rol als partner in opvoeding. Onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders en buitenschoolse opvang vormen een waardevolle aanvulling op datgene wat kinderen thuis en op school meekrijgen.

Kinderen groeien wanneer je ze alle ruimte geeft om zichzelf, de mensen en de wereld om hen heen te verkennen. Ze leren terwijl ze spelen, ze ontwikkelen terwijl ze ontdekken. Bij Doomijn begeleiden we ze met stimulerende activiteiten en doordachte methodes, in een omgeving waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Omdat kinderen daar, volgens ons, recht op hebben.

Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier, want dat maakt groeien nu juist zo leuk.

Buitenschoolse opvang (bso) Na een volle schooldag kunnen de kinderen op ontdekking in de bso. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen. De kinderen krijgen de ruimte en vinden altijd een nieuwe uitdaging.

De leidsters zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag. De wereld heeft immers meer te bieden.

Voorschoolse opvang (vso) Doomijn Kinderopvang biedt ook de voorschoolse opvang aan. De voorschoolse opvang is van 07.30 uur tot 08.30 uur.

Peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel

In ons schoolgebouw vindt u peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel van Doomijn Kinderopvang. Deze peuterspeelzaal werkt samen met de groepen 1 en 2 van onze school. Zo gebruiken beide het woordenschat programma LOGO3000. Loopt u gerust binnen bij de kinderopvang/peuterspeelzaal om een indruk op te doen of uw vragen te stellen!

U kunt ook bellen met Doomijn Kinderopvang via het telefoonnummer (038) 421 45 21 voor vragen en arrangementsafspraken. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.

Delen via