Bericht namens de Activiteitencommissie

vrijdag 13 oktober 2023

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Ook dit jaar gaat de Activiteitencommissie (AC) weer meerdere activiteiten voor de kinderen van De Kosmos organiseren. Hierover heeft u kunnen lezen in de brief van 3 oktober jl.

De AC kan deze activiteiten niet realiseren zonder de hulp van ouders! Dit jaar gaan we de hulp bij activiteiten op een nieuwe manier uitvragen, namelijk per periode. Daarom ziet u hier een overzicht van de activiteiten waarbij we uw hulp voor deze eerste periode kunnen gebruiken:


Mocht u kunnen helpen, mail dan uiterlijk maandag 23 oktober naar acdekosmos@gmail.com. Graag met uw naam, telefoonnummer, de groep van uw kind en bij welke activiteit u zou kunnen helpen.

Vervolgens maakt de AC een overzicht en ontvangt u van ons een bericht met verdere informatie. Voor sommige activiteiten ontvangen we erg veel aanmeldingen. Het kan dan zijn dat uw hulp bij die activiteit niet nodig is, de AC maakt hierin keuzes. Weet dat we in ieder geval altijd blij zijn met uw aanmelding!

Per kwartaal sturen we een nieuw overzicht van activiteiten, zodat u zich opnieuw kunt aanmelden om te helpen. Daarnaast zullen de activiteiten ook vermeld worden in de agenda van Parro.

Heeft u nog andere vragen aan de AC? Ook hiervoor kunt u ons mailadres gebruiken.

Vriendelijke groet,
Marith Singel
Voorzitter AC

Delen via