Directienieuws 16 februari 2024

vrijdag 16 februari 2024

Directienieuws 16 februari 2024
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Wat hebben we genoten bij de Kosmos-Disco gisteravond. Alle kinderen zagen er prachtig uit en het was dan ook lastig voor de jury om een groepswinnaar uit te kiezen. Zo lastig zelfs, dat vandaag alle kinderen iets lekkers hebben gekregen omdat iedereen mooi verkleed was!
Vanmiddag begint de voorjaarsvakantie. En let op: de voorjaarsvakantie duurt tot en met maandag 26 februari. We zien u en de kinderen graag weer op dinsdag 27 februari.
Maandag 26 februari heeft het team een studiedag. De ochtend staat in het teken van ‘Executieve functies’. We gaan hierbij verder leren over hoe het brein werkt en hoe we executieve functies bij kinderen kunnen versterken. Dit gaat vooral over de juiste voorwaarden in de les en in de klas: hoe kunnen we optimaal bijdragen aan het leren?
In de middag hebben hebben we samen met het schoolteam van De Bongerd een training ‘Verdiept analyseren’. Sinds dit schooljaar zijn we gestart met de nieuwste versie van Cito: “Leerling in Beeld”. Deze nieuwe versie heeft meer mogelijkheden om in te zoomen op de leerlingantwoorden en -resultaten. Het helpt ons om de onderwijsbehoeften nog beter in beeld te krijgen en specifieke aanpassingen te doen in ons aanbod en aanpak.
Gisteren hebben alle kinderen hun rapport meegekregen. Voor de twee weken na de voorjaarsvakantie staan de oudergesprekken gepland. Heeft u zich al ingeschreven via Parro?
Ook kunt u zich via Parro intekenen voor de ouder-kind-activiteiten Kanjertraining. Deze zijn in de eerste week na de voorjaarsvakantie.
Voor nu wensen we iedereen een heel fijne voorjaarsvakantie, tot dinsdag de 27e!
Vriendelijke groet,
Marit Limburg

Delen via