Directienieuws 21 april 2022

donderdag 21 april 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wat zijn we blij dat alle Corona-maatregelen voorbij zijn, eindelijk hebben we weer mogelijkheid om feestjes te vieren met elkaar!

Op donderdag 14 april hebben we samen met ouders en kinderen de Kosmos-thuisboekenkasten feestelijk onthuld, vandaag vieren we De  Koningsspelen, volgende week vrijdag ‘De Sterrenparade’, we gaan op schoolreis en schoolkamp, etc. Via de Parro-app houden we u hiervan op de hoogte. De AC (activiteitencommissie) bestaat uit ouders en twee medewerkers van school. We zijn de AC ontzettend dankbaar voor alle hulp en flexibiliteit.

We hebben wel een verzoek voor de komende maanden: voor de schoolreisjes en het schoolkamp verzoeken we alle ouders om de vrijwillige bijdrage te betalen. Want zonder voldoende betalingen, moeten we het programma wijzigen. De factuur voor de schoolreisjes zijn gemaild. De factuur voor het kamp krijgen de kinderen morgen mee. U kunt ook een beroep doen op Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst.

De afgelopen dagen hebben veel ouders en kinderen al een boek meegenomen uit de thuisboekenkasten. Ook zijn er kinderen die oude boeken hebben ingeleverd voor in de kasten. Hartstikke fijn! Voor de onderbouw zouden we graag nog meer prentenboeken willen voor in de thuisbieb. Dus hebben jullie nog prentenboeken die niet meer gelezen worden, lever ze in in de groene inleverbak. Deze groene inleverbak staat sinds vandaag beneden (handiger). De hulpouders stickeren de boeken en nemen ze op in de kast.

We wensen iedereen alvast een gezellige Koningsdag!

Vriendelijke groet,

Karlijn de Jonge en Marit Limburg

Delen via