Directienieuws 26 april 2024

vrijdag 26 april 2024

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Heeft u ook last van een liedje in uw hoofd? 🎵 Daba die daba daa, zo van laa la la laa🎵
Ik wel na deze gezellige Koningsspelen… Wat hebben we een fijne en sportieve dag met elkaar gehad!

Met plezier kijk ik ook terug op de afgelopen periode. Het lijkt alweer even geleden, maar de Kosmosweken waren weer een groot succes! Bezoekjes aan ons eigen planetarium en het mobiele planetarium van meneer Martin, astronauten verven, knutselen, en natuurlijk de Sterrenparade. We hebben er enorm veel van geleerd én van genoten, u toch ook?!
Groep 7/8 heeft deze week genoten van het schoolkamp. Op de fiets naar Otterlo, lekker buiten spelen, verstoppertje in en om het huis, bezoek aan Park de Hoge Veluwe, bonte avond en nog veel meer!

Voor de komende weken staan er ook nog veel activiteiten op het programma: schoolvoetbal voor groep 5/6, de lopathon en natuurlijk nog de schoolreisjes voor groep 1 tot en met 6.
Over de schoolreisjes gesproken… u hoort hier na de vakantie meer over.
Bij deze wil ik u ook nog herinneren aan de vrijwillige ouderbijdrage. Via een brief en Parro hebben we u hierover geïnformeerd. We hebben het geld van de vrijwillige bijdrage nodig om alle feestjes te kunnen vieren en op schoolreis te kunnen gaan. Twijfelt u of u al betaald heeft? Laat het gerust weten, dan kijken we het voor u na.

We wensen u een heel fijne meivakantie en zien u en de kinderen graag weer op school op maandag 13 mei.

Vriendelijke groet,
Marit Limburg

Delen via