Groep 1/2 werkt aan thema ‘vervoer’

donderdag 27 september 2018

De eerste weken zijn we vooral bezig geweest met de regels en routines in de klas, kijken naar onszelf en het leren kennen van alle nieuwe kinderen.

Deze week zijn we gestart met ons eerste thema: Vervoer. We knutselen een auto, bouwen wegen en bruggen en praten over verschillende vervoersmiddelen, verkeerborden, veiligheid en nog veel meer. Het is leuk als u onderweg naar school eens met uw kind naar de verkeersborden kijkt en ze zelf goed laat uitkijken bij het oversteken. De komende 3 weken zullen we nog met dit thema bezig zijn in de klas.

Volgende week begint de Kinderboekenweek. Het thema hiervan is ‘Kom erbij’, over vriendschap. Natuurlijk zullen we ook hier aandacht aan besteden in de klas.

De eerst volgende inloopochtend voor ouders/verzorgers is woensdag 10 oktober van 8.25 tot 8.45 uur. De kinderen vonden het vorige keer erg gezellig om een spelletje of puzzel te doen met degene die hen naar school bracht. De inloopochtenden zijn steeds op andere dagen, zodat alle ouders eens in de gelegenheid zijn om mee te doen.

De volgende speelgoedochtend is woensdag 17 oktober. De (nieuwe) lijst met speelgoeddagen hangt op de deur van de klas.

Delen via