Groep 2

donderdag 23 februari 2023

Groep 2

Op dit moment is ons thema: “verhalen”: het gaat onder andere over fantasie, gedichtjes, rijmen. We hebben de huishoek dan ook omgetoverd in een bibliotheek en er worden volop boeken geleend.
We hebben het plan om een bezoekje te gaan brengen aan de echte bibliotheek in de Maten binnenkort. Zodra we hier een afspraak hebben kunnen maken, laten we u dat weten.

Het was ook leuk om te knutselen, te praten en te spelen over huizen en bouwen tijdens het thema: “waar woon jij?’’ en natuurlijk de winter maar oooh… wat hebben we zin in de zon, de lente!
Afgelopen weken als de zon even scheen, vroegen sommige kinderen al of ze hun jas uit mochten doen…’want het was zo warm’.
Enkele krokusjes worden al enthousiast ontdekt.
Dus de komende periode zal het in de klas zeker veel over de lente gaan. Wat we daarbij niet kunnen vergeten, zijn al de jonge dieren die geboren gaan worden en zo komen we vanzelf bij het thema “boerderij uit”.

Maar de laatste dagen gaat het vooral over de DISCO, want dat is het aller aller leukste: verkleed naar school en dansen maar!
Daarna VAKANTIE!!

Fijne week en rust lekker uit!

Delen via