Groep 3

woensdag 22 februari 2023

Groep 3

Wat word er veel geleerd in groep 3! We lezen al steeds sneller en langere woorden, we maken sommen tot 30 en we kunnen al heel netjes op de lijntjes schrijven.

Behalve dat we heel hard werken hebben we ook een paar leuke uitstapjes gehad.

In theater Orpheus hebben we een grappige voorstelling over Pinokkio bekeken. Het was natuurlijk al een hele belevenis om in die grote zaal te zitten. Twee mannen speelden alle rollen en zij moesten zich steeds snel verkleden of het decor veranderen. En dat ging ook weleens mis, zoals toen het hele decor opeens omviel.

We zijn ook naar de bibliotheek geweest. Daar werd eerst voorgelezen en deden we daarna een letterspel. Aan het eind hebben alle kinderen een boek uitgekozen om te lenen. Tot eind van het schooljaar gaan er elke maand een paar kinderen met moeders naar de bibliotheek om alle boeken te ruilen. Als uw kind nog geen gratis abonnement op de bibliotheek heeft, kunt u bij de juf een inschrijfformulier ophalen. De kinderen zijn in elk geval heel enthousiast geworden!

Vorige week hebben de kinderen hun rapport gekregen. Wat zijn we trots op iedereen! Na de vakantie zien we u graag op het 10-minutengesprek. De inschrijving is geopend in Parro, dus vergeet niet om u in te schrijven.

Voor nu een hele fijne vakantie en tot daarna!

 

Delen via