Groep 5

donderdag 27 juni 2024

De zomervakantie staat voor de deur. Het leerjaar zit erop. De laatste doelen van dit jaar zijn afgetikt, zoals cijferend onder elkaar rekenen, delen met restgetallen, woorden schrijven met een tweetekenklank aan het eind van klankgroep en woorden schrijven van de vergrotende en overtreffende trap. Dat klinkt al behoorlijk ingewikkeld, toch? We hebben onze eerste spreekbeurt gehouden. Wat knap allemaal! En onze boekenmuur is zo goed als vol, kijk maar. Tijd voor nieuwe uitdagingen, namelijk door naar groep 6!

Behalve hard werken in de klas hebben we aan een aantal sportieve activiteiten meegedaan. Het schoolvoetbaltournooi bij de Apeldoornse Boys. Helaas niet in de prijzen gevallen, maar wel ontzettend goed en vooral sportief gestreden met elkaar. De jaarlijkse Lopathon waarbij we rondjes rennen en geld inzamelen voor de school en een goed doel. Het goede doel was dit jaar de spetterplek bij de kinderboerderij de Maten. Er gaat maar liefst 1200 euro naar de kinderboerderij en in september kunnen we de nieuwe speelplaats al gaan gebruiken. We hebben er zin in!

En dan de gezellige KOSMOSdag waarbij de juffen zorgen voor een leuke dag. Lekker gezelschapsspelletjes met de hele school op het veld in de schaduw. Wat hebben we het getroffen met het weer. En als afsluiting heerlijke versgebakken frietjes. Wat is het toch fijn om bij dat feestje te zijn! Een fijne zomervakantie iedereen!!!

 

 

Delen via