Groep 5/6

vrijdag 23 juni 2023

Ook wij zullen ons berichtje beginnen met…
Wat is het jaar voorbij gevlogen! Nu zijn de laatste weken van het schooljaar aangebroken.

Waar we begonnen met Meester Jeroen (en zijn geweldige kunst voor stukjes schrijven, die ik niet kan evenaren, sorry) staat nu Juf Roos weer naast mij te shinen, fijn vertrouwt.
En waar juf Myra het hele jaar mijn steun en toeverlaat was, zo fijn zo’n fijne collega aan mijn zijde. Maar ook juf Ria op de woensdag voor de extra ondersteuning binnen de Kosmos en juf Moniek voor de leuke gymlessen waar de kinderen zich helemaal konden uitleven.
En vergeet niet de moeders niet die (bijna) elke vrijdag een leuke creatieve activiteit bedachten en uitvoerden met de groep!
Dank jullie allemaal!
Een jaar waarin we veel van en met elkaar hebben geleerd en met elkaar hebben gedaan en waar u al een heleboel van in de satelliet en op Parro hebt kunnen lezen.

Naast de Cito’s die we afgelopen weken hebben gemaakt (en hard voor hebben gestreden), zijn we ook op schoolreisje geweest en hebben we hard gelopen voor het goede doel met de Lopathon. Wat is er ontzettend veel geld ingezameld zeg!
Vergeet ook niet het voetbalkampioenschap, waar de voetbalteams van de groepen 5 en 6 zijn gehuldigd omdat ze gewoon beiden kampioen zijn geworden! Geweldige prestatie!
En wat is nou lekkerder met het warme weer dan lekker nat worden. Vorige week konden de kinderen hun pret niet op toen we spontaan een waterspetterpret moment hadden gerealiseerd met wat fijne ouders, zo konden we lekker koel het weekend in!

Met nog een leuke Kosmosdag en de uitreiking van de laatste rapporten in het verschiet gaan we dan toch het schooljaar bijna afsluiten.
We zullen een aantal volgend jaar weer in de klas mogen verwelkomen maar ook een aantal die verder gaan met een andere leerkracht.
Bedankt voor al het fijne contact, de samenwerking en dat we van jullie kinderen hebben mogen genieten in de klas.
Eerst ga ik even puffen (en dan niet alleen van de warmte;) en dan zien we elkaar weer ergens in het nieuwe schooljaar!

Voor nu een hele fijne en gezellige vakantie met elkaar! Enjoy!!

Delen via