Groep 7/8

donderdag 21 april 2022

Het zijn drukke, maar vooral ook gezellige tijden in groep 7/8!

Voorstelling Mheenpark

Op dinsdag 19 april zijn we met de hele klas op de fiets naar een voorstelling bij Veluws College Mheenpark geweest. Leerlingen uit het tweede jaar voerden een moderne versie van het sprookje ‘Roodkapje’ op, dit was erg leuk!
Het fietsen er naartoe was ook een leerzame activiteit. Vooral voor de leerlingen van groep 7. Zij doen namelijk binnenkort verkeersexamen! Ook is het fijn om geoefend te hebben met het fietsen in een groep. Tijdens het schoolkamp zal er namelijk ook veel gefietst worden!

Schoolvoetbaltoernooi 

De jongens uit de klas deden mee het met schoolvoetbaltoernooi. In de eerste ronde hebben ze alle wedstrijden gewonnen, dus mochten ze door naar de finaledag. Gelijk de week erop werd er weer gevoetbald. Wat was het fantastisch weer! Er was ontzettend veel publiek. Helaas dit keer geen winst. Maar wel twee fantastische sportieve dagen!

Coaches ontzettend bedankt voor de trainingen en het begeleiden van de wedstrijden.
Ouders en leerkrachten bedankt voor het enthousiasme langs de kant!

Centrale Eindtoets 

Het was zover, groep 8 mocht afgelopen woensdag en donderdag de Centrale Eindtoets maken. Wat is er deze twee ochtenden goed gewerkt! Complimenten voor jullie groep 8!
Over een paar weken de uitslag, maar de schoolkeuze is gemaakt! Alle leerlingen zijn aangemeld. Nu wachten op de kennismakingsdag.

De leerlingen van groep 7 hebben ook twee goede ochtenden gehad. Op woensdag mochten ze juf Laura helpen bij de gymlessen en op donderdag hebben ze gewerkt bij groep 5/6.

Schoolkamp

Wist u dat we bijna op kamp gaan?
Van woensdag 18 mei tot en met vrijdag 20 mei gaan we met de groepen 7 en 8 naar Otterlo.
Er wordt hard gewerkt aan het programma en er volgt nog een leuke activiteit om geld bij elkaar te sparen… u hoort hierover heel snel meer!

Delen via