Groep 7/8

donderdag 30 juni 2022

Wist u dat … ?

Iedereen de afgelopen weken een spreekbeurt heeft gehouden? Alle leerlingen hebben minstens een voldoende gescoord. De onderwerpen waren erg leerzaam en interessant. Alle leerlingen waren goed voorbereid en hadden een mooie presentatie in elkaar gezet.

We naar het Kröller Müller zijn geweest en dat we daar een heel leuke dag hebben gehad? We zijn met een grote bus opgehaald en weer teruggebracht naar school. Binnen in het museum hebben we alle schilderijen bewonderd en buiten zijn we in de beeldentuin geweest. Voor zowel binnen als buiten kregen de leerlingen verschillende opdrachten. Tot slot kregen we nog een wandeling met uitleg van de boswachter.

De leerlingen uit groep 7 en Bethlehem uit groep 8 afgelopen week hun diploma hebben gehaald voor het verkeersexamen? Het theoretisch verkeersexamen was in mei en het praktisch verkeersexamen was eerder deze week.

Groep 8 dinsdag 5 juli de musical gaat opvoeren? In de middag voor de hele school en in de avond voor familie. Een aantal kinderen uit groep 7 heeft een rol en de rest van groep 7 zingt mee met de liedjes.

Groep 8 op woensdag al de laatste schooldag heeft? De leerlingen uit groep 8 mogen alle kinderen van de school trakteren en daarna nemen ze echt afscheid. Komt u ook kijken? Vanaf 11.45 uur kunt u erbij zijn op het schoolplein.

De leerlingen uit groep 7 afgelopen week een pré-advies hebben gehad? Dat was best wel spannend: samen met je ouders en de leerkrachten in gesprek over je resultaten en de toekomst!

We wensen u een heel fijne, zonnige vakantie!
Juf Marit en Juf Rianne

Delen via