Groepen 1 en 2

donderdag 27 juni 2024

Lente….

Een periode met veel leuke activiteiten. Maar ook vooral weer lekker meer buiten spelen.
De Lente is uitermate geschikt om over jonge dieren te leren, dieren op de boerderij, dieren in de natuur, de natuur en nog meer.
Dit hebben we dan ook volop gedaan.

Voor de groep 2 leerlingen is er nu een letter/leeshoek gemaakt waar graag in gewerkt wordt.
Ze zijn klaar voor groep 3!

De lopathon is geweest. Sportieve kleuters renden rondjes en het sponsorgeld dat ze hiermee opgehaald hadden, was voor Kinderboerderij ‘De Maten’. Er wordt daar voor een spetterwaterplek gespaard waar alle kinderen uit de wijk heerlijk met water kunnen spelen.

Binky, kwam het startsein geven en moedigde de leerlingen aan. Verbaasd en verrast waren onze leerlingen dat Binky zomaar op ons schoolplein liep om naar ons te komen kijken.

En natuurlijk was hij ook weer van de partij bij het innen van de cheque enkele weken later!

Dan was er het schoolreisje: groep 1, 2 en 3 gingen met de bus naar ‘de Flierefluiter’ in Raalte. Ondanks de regen die dag, hebben de kinderen zich super goed vermaakt en stapten, weer bij school aangekomen, moe maar voldaan de bus uit.

Extra zijn onze workshops dans, theater en zang die gedurende 8 weken ingepland staan.

1x per week komt er een vakdocent bij ons op school en geeft zowel aan groep 1 als aan groep 2 een les. Altijd weer erg leuk om te zien hoe leuk kleuters het vinden om te bewegen op muziek, te zingen, uit te beelden en ritmes te klappen.

Nog een Kosmosfeestje met spelletjes en wat lekkers……. en zo gaan we richting de zomervakantie!

Op naar het nieuwe schooljaar…….

Delen via