Groep 5/6

donderdag 30 juni 2022

Nog een week en dan begint de zomervakantie!
Wat hebben de kanjers van groep 5/6 weer hard gewerkt en mee gemaakt de afgelopen periode.
Een kleine greep; schoolvoetbal goed en sportief spelen en aanmoedigen, schitteren op de sterrenparade, inloopochtenden met ouder-kind activiteiten, schoolreis met de bus naar Dieren, kraamvisite van het zusje van Angelitha, afscheid genomen van juf Karlijn, hebben we flink geknutseld op de vrijdagmiddagen, cito’s  en de spreekbeurten!

 

De laatste spreekbeurten zijn aan de beurt en dan is iedereen geweest. Wat een leerzame en bijzondere onderwerpen. Iedereen heeft zijn best gedaan om er een mooie spreekbeurt van te maken. Vooral het voor de klas staan en iets vertellen was al een hele stap! Knap gedaan!

 

 

Morgen gaan de rapporten mee naar huis. Ook worden er weer gesprekken gevoerd met de juf over het rapport. We bespreken welke groei er is gemaakt, wat er al goed gaat, waar de aandachtspunten liggen en hoe we volgend jaar hier aan gaan werken. Zo kunnen we volgend schooljaar gelijk aan onze persoonlijke doelen werken.

Afgelopen woensdag was het Kosmosfeest en of het een feest was! Maar liefst 2 stormbanen, een tumblingbaan, stoelendans, gezonde gesponsorde tussendoortjes, een ijsje van Swoll en heerlijk weer! Wat hebben we genoten!

 

De laatste schooldag nemen we afscheid van onze klasgenoot Davy omdat hij naar een andere school gaat. We gaan je missen Davy en wensen je heel veel plezier en succes op je nieuwe school!
Maar ook van juf Samantha nemen we afscheid die ons ontzettend veel heeft geleerd, ondersteund en geholpen. Hopelijk zien we je nog een keer juf! Bedankt voor alles!

 

 

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

Ook namens juf Roos en juf Samantha,
Juf Joyce

 

Delen via