Groep 5/6

woensdag 23 februari 2022

Atlantis leesboek Tot op de bodem leven in zee kaarten Cartographics Het thema waar we nu in werken van Atlantis (onze leesmethode)  is ‘Tot op de bodem.’
We zijn bezig met een themahoek dat in het teken van de onderwaterwereld staat.
Naast natuurlijk de digibord lessen, onze leesboeken en het werkboek zijn we ook tijdens de creatieve lessen hier mee bezig.
Momenteel zijn we druk bezig om ons dier te maken dat onderwater leeft. Natuurlijk zullen we het eind resultaat met jullie delen op de Parro app.

 

Keersommen Rekendomino | Leerspellen | Alles voor de klas

Die keersommen? Pfff waarom blijven sommige tafels niet gewoon in ons hoofd zitten. Naast de keersommen oefenen we ook met rekensprint de rest van de automatiseringsdoelen voor dat we aan onze rekenles beginnen.

 

 

 

We mogen nu al een paar weken smullen van het schoolfruit.Start van EU-Schoolfruit en groente - Basisschool De Sieppe
Deze week zijn er waspenen, peren en sinaasappels geleverd.
Door EU-schoolfruit kunnen we elke week verschillende groenten en fruitsoorten proeven.  Wisten jullie dat meester Erick en onze goede schoolhulp Michel hier voor zorgen? En dat de leverancier van Drogenbroek’s fruit B.V. is?

 

Yes! We hebben ons eerste rapport van dit schooljaar vandaag gekregen. Wat hebben we ons best hiervoor gedaan! Na een gekke corona periode breekt er nu een hoplijk wat rustigere stabiele tijd aan. Waarbij we lekker in de klas ons ding kunnen doen. Maar ook weer groepsdoorbroken activiteiten kunnen oppakken. Zoals het voorlezen bij de onderbouw en maatjeslezen met groep 4 en 7/8.

Delen via