Buitenschoolse opvang (BSO)

Doomijn Kinderopvang verzorgt in ons schoolgebouw de buitenschoolse opvang (op maandag, dinsdag en donderdag). Even lekker tot jezelf komen, wat drinken en wat eten. Het kan allemaal in de gezellige ruimtes van Doomijn. Er wordt ook gebruik gemaakt van de schoolfaciliteiten. Het liefst zijn de kinderen buiten, elke dag als het even kan. Dat snappen we helemaal, want we hebben een groot plein waar we samen de leukste spellen spelen. Er is hier zelfs een waterspeelplaats. En voor de voetballers: we hebben een heus pannaveld op het grasveld! Nog meer avontuur? Op de woensdagen en vrijdagen gaan we samen naar Adventure BSO De Maten. In de vakanties is er een uitgebreid activiteitenaanbod met leuke uitstapjes.

De leidsters zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet einde van de schooldag.

Meer weten?

Voor meer informatie over BSO De Kosmos kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. Nieuwsgierig naar de openingstijden? Bekijk dan de website van BSO De Kosmos.