Buitenschoolse opvang (BSO)

Doomijn Kinderopvang verzorgt de buitenschoolse opvang. In ons schoolgebouw hebben ze hun eigen ruimte. Op bso De Kosmos reikt de pret tot de sterren. Veel kinderen dus veel vriendjes en vriendinnetjes. Een fijne plek om jouw uurtjes na school door te brengen!

Na een volle schooldag kunnen de kinderen op ontdekking in de BSO. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen. De kinderen krijgen de ruimte en vinden altijd een nieuwe uitdaging. Het liefst zijn de kinderen buiten, elke dag als het even kan. Dat snappen we helemaal, want we hebben een groot plein waar we samen de leukste spellen spelen. Er is hier zelfs een waterspeelplaats. En voor de voetballers: we hebben een heuse voetbalkooi op het grasveld! Nog meer avontuur? Op de woensdagen en vrijdagen gaan we samen naar Adventure bso De Maten. In de vakanties is er een uitgebreid activiteitenaanbod met leuke uitstapjes.

De leidsters zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag. De wereld heeft immers meer te bieden.

Meer weten?

Voor meer informatie over bso De Kosmos kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. Nieuwsgierig naar de openingstijden? Bekijk dan de website van bso De Kosmos.